duminică, 21 iulie 2013

VIITORUL OMENIRII IN JOCUL DE CARTI AL ILLUMINATILOR CREAT IN 1994

Jocul de cart al illuminatilor nu mai este un secret pentru nimeni pentru ca sant ani buni de cand pe internet se demonstreaza de fiecare data cand are loc un eveniment, ca totul a fost proiectat cu multa cura inca din cele mai vechi timpuri, iar viitorul ne este aratat in fiecari zi prin mesaje subliminale pe care putini stiu sa le citeasca si tot mai  putini tin cont de ele.
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba voi incerca sa rezum punctele principale.
Jocul de carti al illuminatilor a fost creat in indepartatul 1994 iar autorii au desenat in cartile lor toate evenimentele viitoare ale umanitatii. Pare un scenariu in care nu iti vine sa crezi ce vezi pentru ca ai tendinta de a  zice ca sant doar coincidente numai ca legile cu care am fost crescuti  ne spun clar ca: o cincidenta este o coincidenta, doua coincidente sant o teorie iar trei coincidente sant o proba, o realitate. Deci oricat de sinistru, ireal sau imposibil ar parea aceasta prezentare a viitoruli programat de ei, evenimentele la care tot asistam au inceput sa confirme previziunile.
Unicitatea acestui vechi joc consta in faptul ca imaginile sale au intrecut de mult numarul coincidentelor si in acest caz incepi sa te intrebi preocupat daca nu cumva ar fi cazul sa il urmaresi cu atentia cuvenita ca sa intelegi cam ceea ce urmeaza.
Wikipedia prezinta pe larg modul in care se joaca, cine l-a facut, anul, ce urmareste acest joc,  complotul, terorismul care urmeza si tot ce trebuie sa faci ca sa castigi . Eu nu voi sta sa traduc aceste lucruri pentru ca in mod sigur nu ar interesa pe nimeni dar daca mai sant sceptici alatur aici linkul pentru a ase putea documenta.
http://it.wikipedia.org/wiki/Illuminati_%28gioco%29
Originalitatea imaginilor consta in faptul ca aceste carti prezinta o serie de evenimente deja intamplate dar si pentru ca autorii stiau exact modul in care se vor produce aceste “incidente”. In plus pare ca altele imagini sugereaza fara nici un dubiu ceea ce va fi in viitor.  Dar sa nu va mai tin in suspans voi incepe a va prezenta cele mai importante dintre aceste carti.
Copertina jocului prezinta inca 1994 termenul Illuminati si simbolul lor deja cunoscut in ziua de azi: piramida cu ochiul care te urmareste peste tot. Pai cum le-o fi venit ideea de ai numit asa pe creatorii NWO??? Straniu, nu?

Illuminati-Card-Game-Steve-Jackson

Grafica folosita la desenarea unor atacuri “teroriste” impotriva Pentagonului si a turnurilor genmene par sa te faca sa crezi ca sant copii ale unor fotografii reale pentru ca  este incredibil de izbitoare asemanarea intre evenimentul “inventat” in 1994 intr-un joc de carti  si realitatea petrecuta 7 ani mai tarziu.
CardNWO-Pentagono911

CardNWO-911
O alta carte interesanta este cea intitulata ” Accident nuclear” care prevesteste iesirea materialului radioactiv din centrala de la Fukusima In Japonia in urma cutremurului violent de acum doi ani, eveniment care a ingenunchiat natiunea nipona.

La centrale nucleare di Fukushima
Si pentru ca santem in Japonia iata o alta carte care anticipeaza faptul ca liderul mondial in fabricarea compiuterelor este propriu aceasta tara.

Cartea de mai  jos specifica faptul ca un cutremur devastator va provoca un accident nuclear in Japonia. De notat este faptul ca norul radioactiv traverseaza Pacificul mergand catre USA urmand pe Gondzilla care dupa experimentul nuclear din sudul Pacificului se indreapta catre New York, asa cum de fapt s-a si intamplat. De remarcat si faptul ca un cutremur devastator se poate produce si in California unde stabilitatea tectonica este foarte slaba.

Iata si cartea care profetizeaza cutremure devastatoare care se vor produce in toate partile lumii. Intensitatea si puterea lor vor provoca distrugeri totale si multe vieti pierdute

Dezastre combinate este o carte care spune si ea multe. Notam ca printre cladirile care sant distruse se distinge clar un turn cu un ceas care arata ora 11 si 11 minute. Orasele mari care au un astfel de turn sant Tokyo si Londra. Ar fi posibil sa fie o aluzie la cutremurul din 11 martie 2011 din Japonia dar ar putea sa prevesteasca si alte evenimente viitoare de acest gen.
In acest joc exista si cartea arata pierderile petroliere in apele oceanelor si care ne aminteste de imensul dezastru ecologic petrecut in golful Mexic. Va rog sa notati asemanarea dintre cartea Oil Spill si fotografia care a devenit simbolul dezastrului din golful Mexic din aprilie 2010.
In cartea urmatoare apare deja denumirea guvernului mondial si criza energetica pe care o traim deja o data cu inceperea razboiului  din Libia si a revoltelor din lumea araba.
Avem si cartea  revolutia care pare sa umbreasca aceste evenimente revolutionare  false,  confectionate.
Iata insa ca ni se prevesteste inca de atunci manipularea mentala a populatiei su ajutorul televiziunii care nu incanta lumea doar pentru dementialitatea programelor dar si pentru ca se folosesc frecvente particulare care manipuleaza mintea oamenilor.
Extraordinar de interesant este faptul ca urmatorea carte scoate in relief uzul florului,  atat de cunoscut in zilele noaste, substanta reziduala a centralelor nucleare care in loc sa fie aruncata, intre timp a devenit datatoare de “sanatate”. Florul se foloseste in apa si in pastele de dinti cauzand grave daune sanatatii.
Ooo, dar iata cartea care desemneaza evenimentul  profetizat de  religie in care adeptii acestor curente religioase  asteapta cu sufletul la gura pe Messia. Asa cum se observa lumina care se vede este un fel de proiectie care ne confirma adevarul despre proiectul Blue Beam sau mai bine zis aparitia falsului Mesia cu ajutorul hologramelor gigantice sau a altor tehnologii cu care sant deja echipati mii de sateliti care plutesc in spatiu. Acest lucru este posibil datorita cerul  saturat de microparticele chimice  deversate  de miile de avioane care zboara nestingherite deasupra capetelor noastre si care ne spreiaza zilnic milioane de tone de substante radioactive, asa zisele dare ale mortii sau chemtrails.
Nu putea desigur sa nu lipseasca cartea falselor epidemii cu care deja santem obisnuiti, si  care au facut victime miloane de persoane nevinovate. Cine ar fi gandit ca totul este fabricat in laboratoare de catre casele farmaceutice inecate de dorinta de castig.?  Ar fi inuman sa indraznesti sa spui ca nu este adevarat cand in zilele noastre prima apare vaccinul pentru o epidemie necunoscuta si apoi vine si boala.

Card-NWO-Quarantena

Urmatoarele carti fac referire la Tratatul de la Lisabona in care libertatea de exprimare si nemultumirile de strada provocate de oameni apartinand diferitelor  natiuni,  permite fortelor de ordine sa te execute fara sa ai nici un proces, fara sa dea socotela nimanui, fara sa raspunda in fata nimanui despre faptele lor. Legea martiala a fost aprobata de catre comunitatea europeana in acest cacacios tratat. Remarcati imbracamintea politistului care este exact cea pe care o poarta  aparatorii iluminatilor care in piete omoara in bataie oameni nevinovati care nu fac nimic alteva decat ca isi striga nemultumirea.
Iata si cartea care desemneaza brendurile, atat de iubite de romani: corporatiile. Brendurile, sau asasinii sanatatii, comertului, libertatii, sant toate multinationalele care din zeci de mii au devenit doar 5-6. Ei sant controlorii intregii vieti a societatii, a statelor, a lumii,  sant cei care au anhilat productia particulara originala, au introdus legi in care nimeni nu poate sa controleze calitatea produselor lor, a modului in care se produce marfa si a substantelor folosite in compozitie. Brendurile controleaza parlamentele, guvernele, economia si vietile tuturor oamenilor de pe planeta Terra.
Chiar daca pare imposibil, despre posibilitatea unui al treilea razboi mondial se vorbeste de mult. Biblia il chiama Armaghedon si in aceasta carte se precizeaza un lucru fantastic: totul incepe cu un razboi stelar sau mai bine zis cu razboiul din cer. Daca te gandesti la acest lucru ti se pare imposibil pentru ca intrebarea care se pune este: impotriva cui??? Pe de alta parte stim ca spaziul este inarmat, ca pe pamant scuduri antiracheta exista  in toate partile lumii si ca fortele de ordine sant inarmate pana in dinti. Acest lucru nu ii face sa se rusineze cand isi arata puterea in fata noastra care stam cu mainile goale si cu fruntea sus uitandu-ne la ei. Sa fi uitat ca de fapt au jurat sa ne apare pe noi de stapani nu pe stapani de noi?? Ok. Problema este ca acest razboi utilizeaza la greu atomica ceea ce ne face sa ne gandim la cat de imposibila va fi viata noastra.
In ajutorul supozitiei inceperii unui razboi stelar vine insa o alta carte care ne prezinta o ploaie de meteoriti, care este deja in act in toata lumea. Au cazut in ultimele zile “meteoriti” nu numai in Rusia dar si in Cuba, Argentina, Norvegia. Interesant este faptul ca ceea ce ei vor sa ne faca sa credem ca este doar o amenintare spatiala este demascata de catre un american. El demonstreaza ca ceea ce a cazut din cer peste zeci de oameni nevinovati nu este un meteorit dar ceva mult mai terestru. Deci chiestia cu meteoritii este doar o mistificare a adevaratelor evenimente.  Mai jos cartea si video.
Urmeaza patru carti care ne uimesc pentru ca ele demonstreaza ca alienii nu sant o inchipuire a celor care povestesc despre intalniri de diferite grade cu aceste entitati. Nu avem o carte care sa prezinte intalnirea dintre ei si vreun guvern al terrei dar avem altele care prezinta evenimente deja cunoscute.  Rapirile facute de extraterestri a  milioane de oameni care  sufera  din aceasta cauza fara ca sa fie bagati in seama, biserica care va fi sub controlul lor,  sustinerea financiara a guvernelor va fi  facuta de ei dar avem si o carte care ne arata un atac militar de factura extraterestra. Pare de domeniul SF numai ca aceste lucruri despre multi vorbesc dar putini cred,  sant deja in act.
Avem cateva carti care ilustreaza  asemanari impresionante dintre personaje publice cunoscute in plan mondial si figura desenata pe cartea de joc.
Pare incredibila asemanarea dintre figura din carte si Julian Assange
Sau asemanarea dintre figura din carte si Barak Obama. Nu lipseste nici coloratura pielii.
Foto: non c'è dubbio steve jackson aveva previsto anche che obama sarebbe diventato presidente, obama da giovane era identico a un presidente nelle sue carte!!!!!!!! stessi occhi, stesse sopracciglia , stessa espressione, stesso colore della pelle, stessi capelli
Despre planul elitei de a reduce drastic numarul populatiei iarasi se stie, dar  in ultimul timp se simte tot mai mult nepasarea lor in ceea ce priveste sanatatea, libertatea si posibilitatea de procreere care a scazut in mod infiorator. Femeile nu mai sant in stare sa mentina sarcina sau nasc copii deformati genetic sau cu boli noi. Poluarea apei, a aerului si a solului produce sterilitate, suferinta si imunitate scazuta. Atacuri chimice si teroriste false vor fi la ordinea zilei.
CardNWO-Riduzione-Popolazione
In jocul de carti exista un centru de control al prevenirii diferitelor evenimente dar care in realitate urmareste punerea in act a evenimentelor stabilite. Interesant ca in 2001 se infiinteaza acest centru cu adevarat in USA.
Card-NWO-Cdc
Oamenii vor fi invadati de demoni si paraziti cosmici.
Judecatorii vor fi doar cativa, condusi de un singur om. Sistemul va fi ca de obicei in forma de piramida ca sa nu ai posibilitatea sa te certi cu nimeni dar si ca sa nu se stie niciodata jos, ce fac cei de sus.
Aparitia in toata lumea a mult cunoscutelor Corp Circles
Unde daunatoare care provoaca incredibile migrene si hemoragii nazale care pot distruge creierul uman. Din cate stiu sant milioane de persoane care acuza dureri acute de cap fara nici un motiv plausibil.
Controlul populatiei  cu ajutorul telecamerelor si a  inregistrarilor care se fac ascultand comunicatiile dintre persoane. Si acest lucru se intampla deja sub nasul nostru.
Pana si evenimentele recente de pe Wall Street au fost anticipate.
Evenimente atmosferice devastante.
Descoperiri care vor face sa se rescrie istoria umanitatii. Descoperirile au fost deja facute dar nu s-a rescris deocamdata nimic.
Dictatura militara si controlul armat.
Moneda electronica si eliminarea banilor lichizi.
Companiile farmaceutice, adevarata industrie chimica pentru  fabricarea  drogurilor de impact devastant pentru organism.
Proteste de strada in USA
Orasul ascuns sau mai bine orasul de sub pamant exista deja in Norvegia.
 
Intrarea in bunkerul din Norvegia
Alte carti cu diferite imagini foarte usor de reperat.
Card-NWO2
Card-NWO3
Card-NWO
CardNWO-Alien

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu