sâmbătă, 10 august 2013

Edward Snowden: “De sute de mii de ani, in interiorul Pamantului exista o civilizatie extrem de avansata”

În urmă cu câteva zile, am publicat un articol cu privire la o declarație șocantă făcută de cel mai căutat fost agent NSA, Edward Snowden. El susținea că agenția americană ascunde faptul că Soarele trece prin mai multe schimbări majore, care se vor resimți și pe Terra abia în septembrie, când se poate produce o Apocalipsă.
Aceasta este una dintre informațiile șocante pe care fostul agent american le-a făcut publice pentru a demonstra ce fel de secrete sunt ascunse de către sistemul american.
Pe lângă faptul că omenirea ar putea fi lovită de Apocalipsă, există numeroase secrete care în alte condiții nu ar fi ajuns niciodată la cunoștința opiniei publice. Unul dintre ele se referă la problema extratereștrilor și farfuriilor zburătoare care sunt zărite în fiecare zi în diferite locuri de pe glob.
Povestea OZN-urilor nu a fost niciodată recunoscută de către guvernul american sau specialiștii NASA, care au susținut întotdeauna fie că este vorba despre o iluzie optică sau pur și simplu de niște simple baloane meteorologice care își îndeplinesc misiunea în atmosferă. Snowden declară că atunci când a lucrat în cadrul NSA a intrat în posesia unor documente marca “top secret”, în care era explicată povestea acestor OZN-uri pe larg.
De fapt, farfuriile zburătoare aparțin unei civilizații intraterestre, adică care trăiește în interiorul Terrei, dar care deține numeroase colonii și în interiorul altor planete din sistemul nostru solar. Această civilizație a trăit în trecutul îndepărtat pe Pământ, dar din cauza schimbărilor dramatice prin care a trecut planeta noastră, a ales să-și continue viața în interiorul planetei. Acolo există numeroase baze ale acestei civilizații intraterestre.
Chiar dacă pare greu de crezut, în interiorul planetei noastre există o civilizație extrem de avansată din punct de vedere tehnologic, care își duce existența de zeci de mii de ani. OZN-urile sunt aparatele lor de zbor cu care călătoresc prin diverse locuri din Univers. Aceste ființe sunt extromofile, adică pot trăi în condiții extrem de aprige și în acest fel s-au adaptat să trăiască în interiorul planetei, loc unde schimbările majore nu se petrec atât de des precum la exteriorul ei.“, a declarat Edward Snowden.
Guvernul american, în frunte cu președintele în funcție, primesc săptămânal rapoarte cu privire la activitatea acestor ființe intraterestre. S-a pus de mai multe ori problema de a intra în război cu locuitorii din adâncurile Terrei, dar ecartul dintre nivelul tehnologic actual al omului și cel al acestor creaturi este unul imens. Nu am fi putut niciodată câștiga un război cu civilizația intraterestră și am fi riscat ca exteriorul planetei să fie distrus pentru totdeauna.
Civilizația bizară se proclamă stăpâna planetei și nu au niciun gând să empatizeze cu oamenii pentru că noi suntem precum niște furnici pentru ei“, a mai declarat Edward Snowden.
Omul este la începuturile evoluției tehnologice, în timp ce intratereștrii sunt ființe avansate și civilizația lor are o vechime de sute de mii de ani sau poate milioane. Probabil că în viitorul îndepărtat, atunci când omul va conștientiza calea evoluției, comunicarea cu această civilizație va fi posibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu