sâmbătă, 17 august 2013

"Intunericul galactic" care va cuprinde lumea peste 2 luni. Avertismentul Oracolului din Shambala

Un calugar tibetan, liderul manastirii Gyandrek, de langa Kailas, a trimis un mesaj catre NASA, in care avertizeaza asupra evenimentelor care vor avea loc pe 21 decembrie 2012, data Apocalipsei.

Barbatul, supranumit Oracolul din Shambala are o alta varianta asupra evenimentelor care vor urma peste numai 2 luni, adica 21 decembrie 2012, data la care se termina calendarul mayas.

"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista nici un fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse", a scris calugarul, intr-un mesaj catre NASA.

El spune ca intregul sistem solar va intra intr-o zona galactica "de energie zero", moment in care aproximativ 10% dintre oameni vor muri sau isi vor pierde mintile, pentru ca nu vor simti pericolul care se apropie.

Calugarul a oferit chiar si sfaturi pentru supravietuire: oamenii sa-si faca rezerve de hrana si apa, sa aiba o sursa de lumina si sa nu iasa din casa, sa nu creada nimic din ce vor vedea sau auzi. Cel mai bine ar fi ca locuitorii marilor orase sa caute refugiu la tara si sa ramana acolo pana in primavara.

In opinia tibetanului, evenimentele vor dura 2 saptamani, insa efectele vor fi resimtite luni de zile.
Iesirea din „zona zero energetica” a fost calculata pentru data de 7 februarie 2013, insa omenirea isi va reveni complet abia in martie.

Exista si o parte pozitiva a acestor evenimente dramatice. Oamenii se vor schimba radical si vor deveni mai inclinati spre spiritualitate. Sistemul sanitar si stiinta se vor dezvolta foarte mult.

In schimb, oamenii de stiinta sustin in continuare ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind data de 21 decembrie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu