luni, 12 august 2013

Mk-Ultra: O actrita acuza ca vedetele de la Hollywood sunt supuse spalarii creierului

Una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Roseanne Barr, este protagonista unor declaraţii de presă incredibile. Nu de puţine ori, îndrăgita artistă a vorbit public despre un proiect incredibil, Mk-Ultra,  pe care agenții precum CIA l-au implementat în rândul tuturor actorilor de la Hollywood.
Cu toate că pare greu de crezut, conform declarațiilor lui Barr, cât mai multe vedete de la Hollywood sunt implicate în acest proiect de spălare a creierului, cu sau fără voia lor. Aceasta manipulare în masă se dorește a fi implementată în mintea artiştilor și cu ajutorul acestora să fie influențate masele consumatoare de filme de duzină de la Hollywood.
Mk-Ultra joacă un rol esențial în cadrul studiourilor de filmare americane, dar cu toate acestea foarte puțini oameni au curajul sau puterea să recunoască acest fapt. Jocurile politice, economice și sociale sunt atât de mari încât agenţiile secrete americane au ajuns să controleze mințile americanilor cu ajutorul actorilor și ale filmelor. Astfel, cultura fricii a fost semănată în rândul vedetelor de la Hollywood și cine nu cooperează sau nu se integrează in programul Mk-Ultra este scos pe ușa din dos.
De asemenea, Roseanne Barr acuză că foarte mulți actori au creierul spălat și nu realizează ceea ce fac.În momentul în care un personaj supus programului Mk-Ultra realizează ceea ce se petrece cu el, o altă personalitate îi este activată și astfel redevine supusul model.
Începând cu anul 2009, Roseanne Barr a publicat numeroase articole pe blogul ei prin care acuza mai multe personalități de manipulare și spălare a creierului. Aceste acuze nu au fost niciodată demonstrate, dar se cunoaște existența proiectul Mk-Ultra, cât și efectele devastatoare ale acestuia.
mk ultra
Ce este proiectul Mk-Ultra?
Proiectul Mk-Ultra a fost făcut public pentru prima dată în anii ’50 și oficial a funcționat până în 1970, când a fost declarat secret. Prin acest proiect s-a încercat modificarea comportamentului uman folosindu-se anumite tehnici de manipulare.
Există o controversă în ceea ce privește folosirea involuntară a cetățenilor americani și canadieni ca subiecți în diferite teste ale proiectului de control al minții Mk-Ultra a implicat utilizarea a mai multe metodologii de manipulare a diferitelor stări mentale ale oamenilor și de modificare a funcțiilor cerebrale, inclusiv administrarea mascată de medicamente (în special LSD) și alte substanțe chimice, hipnoza, privarea senzorială, izolare, abuz verbal și sexual, precum şi diferite forme de tortură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu